Spalam bine pieptul de pui si il stergem cu un servet de bucatarie. Il taiem in bucatele mai mici, condimentam cu sare, piper, cimbru si stropim cu ulei de masline. Intr-o tava punem puiul si il dam la cuptor pana se rumeneste. Dupa ce este gata il punem putin la rece.
Alternativ pregatirii puiului facem crutoanele. Taiem bagheta in bucatele, condimentam cu sare, bucuioc, usturoiul maruntit si prajim in putin ulei de masline la foc mic circa 5 minute.
Pregatim sosul. Amestecam sucul de portocale, de lamaie, zaharul, sarea, busuiocul si uleiul de masline pana ce se combina aromele.
Spalam bine salata, o rupem in bucati si o punem intr-un bol. Adaugam pieptul de pui, crutoanele, rosiile taiate bucatele, cascavalul bucati mici si sosul.
Comentarii (12):
Maine o s-o pun in practica.
Great recipe!
F.buna
Abia astept sa/l prepar
Fffffff minunata salata!!!
Superbuna!!!!!! De nenumarate ori am facut-o!!!!
ASTEPT SA PREGATESC, TREBUIE SA FIE FOARTE BUN,FELICITARI !!!!!!!!
Delicioasa.
Super buna arata minunat
Cred ca e bun.