Se pun la fiert cartofii in coaja, pieptul de pui si ouale. Bineinteles separat.
Cand sunt gata, cartofii se curata de coaja, ouale la fel si impreuna cu ceapa si castravetii se taie felii, iar pieptul de pui, gogosarii si albusul ramas de la cele doua oua fierte pentru maioneza se taie suvite.
Ciupercile se taie numai daca sunt prea mari. Se prepara maioneza din doua oua fierte, unul crud si ulei.
Se amesteca toate ingredientele cu maioneza, iaurtul, patrunjelul tocat fin si sarea.
Cea mai fina maioneza se prepara numai din galbenusuri crude. Ca sa nu aveti probleme cu taiatul maionezei intotdeauna se pune de la inceput o lingurita sau doua(depinde cate galbenusuri folositi) de mustar. Cei mai sanatosi si mai buni sunt castravetii la saramura si nu cei la otet.
Comentarii:
Am incercat aceasta reteta este f buna dar atentie la colesterol
Super
Cea mai fina maioneza se prepara numai din galbenusuri crude. Ca sa nu aveti probleme cu taiatul maionezei intotdeauna se pune de la inceput o lingurita sau doua(depinde cate galbenusuri folositi) de mustar. Cei mai sanatosi si mai buni sunt castravetii la saramura si nu cei la otet.
Super buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buuuuuna!!!
Foarte gustoasa
Cred k e delicioasa! de-abia astept s-o fac!