Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata i se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare larg (wok), in unt si ulei de masline. Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat.
Se adaug ceapa i se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi
Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.
Comentarii:
O tampenie sinistra + prezentare ca la coada vacii.
Ce sunt feliile roșii din poze? Ardei roșu? Crud sau stat? În lista ingredientelor nu apare ardeiul roșu
E buna rau.
Nu imi ese