Salata calda cu ficat de pui, cartofi si ciuperci
Ingrediente
4
Cost estimat: 8.74Euros€ (2.19€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata i se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare larg (wok), in unt si ulei de masline. Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
- Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat.
- Se adaug ceapa i se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi
- Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 440Kcal
- Carbo: 17.9g
- Grăsimi: 21.6g
- Grăsimi sat.: 9.4g
- Proteine: 42.2g
- Fibre: 2.5g
- Zahăr: 3.4g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (329g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
steve_s2022
O tampenie sinistra + prezentare ca la coada vacii.
I
iuliana_viorica_t2020
Ce sunt feliile roșii din poze? Ardei roșu? Crud sau stat? În lista ingredientelor nu apare ardeiul roșu
anonymous
E buna rau.
anonymous
Nu imi ese
Punctează această reţetă