Taie pieptul de pui fiert si racit, in cubulete mici. Apoi, curata de coaja telina, morcovul si merele si da-le pe razatoare, pe partea mare.
Stropeste legumele cu zeama de la 1 lamaie, ca sa nu oxideze, apoi amesteca-le intr-un bol cu maioneza. Condimenteaza, dupa gust cu sare si piper.
Salata se da la frigider circa jumatate de ora inainte de a fi servita. Se poate servi asezata pe frunze de salata verde si avand alaturi paine prajita.
Comentarii (128):
Este o salata excelenta si pentru cei care isi doresc imbunatatirea starii de sanatate prin scaderea in greutate mancand sanatos!
F. gustoasa - merge in orice ocazie
Super
Reteta corecta.
FAINA SI RAPIDA
Foarte buna si usoara !!!!!!!!!!
Foarte buna dupa mancarurile grele de sarbatori...
Imi place
Se pot adauga hrean si sfecla rosie! este una din retele mele favorite
Foarte bun