Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Morcovii si telina se curata si se taie cu mixerul de legume. Nu le toca prea marunt ca sa nu devina ca o pasta. Se amesteca totul cu maioneza si se asorteaza cu o friptura, eventual cu pulpe de pui cu susan. Se pastreaza la frigider cel mult o zi. De preferat este sa o consumi pe loc fiindca marul, in special, se va oxida.
Exista o varianta mai buna careia i se poate spune salata si se face cu morcov, telina, ridiche neagra si gulie plus sare, piper, ulei de masline, lamaie sau otet dupa gustul fiecaruia. E o varianta mai usoara neavand maioneza si se poate consuma foarte bine in perioadele de post de catre persoanele care-l tin.
Cine dracu va lasa sa publicati asa timpeniii nu stiu o salata de cruditati care sa ma faca sa o prepar nu gasesc ce bucatari sinteti voi idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilor
Comentarii:
Exista o varianta mai buna careia i se poate spune salata si se face cu morcov, telina, ridiche neagra si gulie plus sare, piper, ulei de masline, lamaie sau otet dupa gustul fiecaruia. E o varianta mai usoara neavand maioneza si se poate consuma foarte bine in perioadele de post de catre persoanele care-l tin.
Cine dracu va lasa sa publicati asa timpeniii nu stiu o salata de cruditati care sa ma faca sa o prepar nu gasesc ce bucatari sinteti voi idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilor
Bun un c--------zo cu atita maioneza bun??????????
Bun bun bun