Salata de cruditati
Ingrediente
3
Pentru 3 portii potrivite am folosit:
Preparare
Preparare10 min
Gătire5 min
- Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Morcovii si telina se curata si se taie cu mixerul de legume. Nu le toca prea marunt ca sa nu devina ca o pasta. Se amesteca totul cu maioneza si se asorteaza cu o friptura, eventual cu pulpe de pui cu susan. Se pastreaza la frigider cel mult o zi. De preferat este sa o consumi pe loc fiindca marul, in special, se va oxida.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014,
31/08/2017
Exista o varianta mai buna careia i se poate spune salata si se face cu morcov, telina, ridiche neagra si gulie plus sare, piper, ulei de masline, lamaie sau otet dupa gustul fiecaruia. E o varianta mai usoara neavand maioneza si se poate consuma foarte bine in perioadele de post de catre persoanele care-l tin.
18/05/2014
Cine dracu va lasa sa publicati asa timpeniii nu stiu o salata de cruditati care sa ma faca sa o prepar nu gasesc ce bucatari sinteti voi idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilor