Salata din piept de pui cu grapefruit

Antreuri
Ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,
    apoi se taie fasii.

    Telina si sfecla ,curatate si spalate,
    se taie in betisoare foarte subtiri.

    Grapefruit-ul se curata de coaja si de
    pielita alba. Vom folosi doar pulpa
    taiata in bucati mici.

    Preparam maioneza din: 2 galbenusuri
    200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust.
    La sfarsit o amestecam cu smantana.

    Punem totul intr-un bol ,adaugam maioneza ,saram,piperam si amestecam.

    Servim salata rece

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz

anonymous

Arata f.apetisant

abuz

anonymous

Foarte gustoasa si usoara de preparat !

abuz

anonymous

Sanatoasa,f.buna

abuz

anonymous

Cu märar, cu pätrunjel, cu unturä de cätel ...

abuz

anonymous

Bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Am descoperit aceasta salata asta-iarna. Este delicioasa , a devenit una din preferatele mele si am recomandat-o si prietenilor mei.

abuz

anonymous

Misto

abuz

anonymous

La sigur trebuie sa fie ceva delicios !!!

abuz
  • pagina 1 / 2