Salata din piept de pui cu grapefruit
Ingrediente
4
Preparare
- Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,
apoi se taie fasii.
Telina si sfecla ,curatate si spalate,
se taie in betisoare foarte subtiri.
Grapefruit-ul se curata de coaja si de
pielita alba. Vom folosi doar pulpa
taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri
200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust.
La sfarsit o amestecam cu smantana.
Punem totul intr-un bol ,adaugam maioneza ,saram,piperam si amestecam.
Servim salata rece
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun
anonymous
Excelenta!
anonymous
Arata f.apetisant
anonymous
Foarte gustoasa si usoara de preparat !
anonymous
Sanatoasa,f.buna
anonymous
Cu märar, cu pätrunjel, cu unturä de cätel ...
anonymous
Bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Am descoperit aceasta salata asta-iarna. Este delicioasa , a devenit una din preferatele mele si am recomandat-o si prietenilor mei.
anonymous
Misto
anonymous
La sigur trebuie sa fie ceva delicios !!!
Punctează această reţetă