Salata din piept de pui cu grapefruit
Ingrediente
4
Preparare
- Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,
apoi se taie fasii.
Telina si sfecla ,curatate si spalate,
se taie in betisoare foarte subtiri.
Grapefruit-ul se curata de coaja si de
pielita alba. Vom folosi doar pulpa
taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri
200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust.
La sfarsit o amestecam cu smantana.
Punem totul intr-un bol ,adaugam maioneza ,saram,piperam si amestecam.
Servim salata rece
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
04/09/2013
Am descoperit aceasta salata asta-iarna. Este delicioasa , a devenit una din preferatele mele si am recomandat-o si prietenilor mei.