Reteta e simpla, doar e o salata, ce poate fi complicat? Se spala salata verde si se pune pe un prosop pentru a absorbi excesul de apa. Rosiile si castravetii se feliaza iar ardeii si ceapa se taie fasiisi se sareaza putin. Pieptul de pui se condimenteaza si se pune la gratar. Dresing pentru salata va fi otetul balsamic si uleiul de masline. Se amesteca energic 2 linguri otet balsamic cu 2 linguri ulei de masline pana se formeaza un dressing omogen. Pieptul de pui se taie deasemenea fasii si semonteaza salata. Se pune o baza de salata verde pe care o stropim cu generozitate cu dressing si apoi punem rosiile, castavetii, ardeii si fasiile de ceapa urmate de inca un strat de dressing. Este randul pieptului de pui pe care il asezam in farfuria cu salata si in momentul asta salata este aproape gata pentru ca nu urmeaza decat crutoanele. Crutoanele sunt elementul cheie al acestei salate pentru ca au un gust deosebit si fara ele salata nu ar fi atat de buna. Pentru crutoane se taie partea cu coaja de la cateva felii de paine, se stropesc cu ulei de masline si se pun pentru cateva min pe aragaz intr-o tigaie antiaderenta Cat crutoanele se rumenesc pe foc dam pe razatoare 50 grame de cascaval si atumci cand crutoanele au o culoare aurie se adauga peste ele cascavalul si se opreste repede focul de la aragaz. Cascavalul se va topi si se va amesteca printre crutoane dandu-le un gust deosebit. Se pun crutoanele cu cascaval peste salata si se serveste alaturi de un vin bun. Pofta buna!
Comentarii (67):
Super!
Ce porcarie]cu sfarcuri\ este mamaliga cu masline?
Deliciiiiiooooooooooosssssss
Miaaaaaaaaam
Urat aranjat in farfurie... Si Pinot Noir la salata de pui?????
BUN.....
Minunata,sanatoasa
Foarte buna!
CE SA ZIC E BUNA SI USOR DE PREGATIT INTERESANTA
Foarte
Foarte buna salata si consistenta.