Petitchef

SALATA DE PUI

Antreuri
2 porții
30 min
5 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Reteta e simpla, doar e o salata, ce poate fi complicat?
    Se spala salata verde si se pune pe un prosop pentru a absorbi excesul de apa.
    Rosiile si castravetii se feliaza iar ardeii si ceapa se taie fasiisi se sareaza putin.
    Pieptul de pui se condimenteaza si se pune la gratar.
    Dresing pentru salata va fi otetul balsamic si uleiul de masline. Se amesteca energic 2 linguri otet balsamic cu 2 linguri ulei de masline pana se formeaza un dressing omogen.
    Pieptul de pui se taie deasemenea fasii si semonteaza salata.
    Se pune o baza de salata verde pe care o stropim cu generozitate cu dressing si apoi punem rosiile, castavetii, ardeii si fasiile de ceapa urmate de inca un strat de dressing.
    Este randul pieptului de pui pe care il asezam in farfuria cu salata si in momentul asta salata este aproape gata pentru ca nu urmeaza decat crutoanele.
    Crutoanele sunt elementul cheie al acestei salate pentru ca au un gust deosebit si fara ele salata nu ar fi atat de buna.
    Pentru crutoane se taie partea cu coaja de la cateva felii de paine, se stropesc cu ulei de masline si se pun pentru cateva min pe aragaz intr-o tigaie antiaderenta
    Cat crutoanele se rumenesc pe foc dam pe razatoare 50 grame de cascaval si atumci cand crutoanele au o culoare aurie se adauga peste ele cascavalul si se opreste repede focul de la aragaz. Cascavalul se va topi si se va amesteca printre crutoane dandu-le un gust deosebit.
    Se pun crutoanele cu cascaval peste salata si se serveste alaturi de un vin bun.
    Pofta buna!


Poze

SALATA DE PUI
SALATA DE PUI - poza 2
SALATA DE PUI - poza 3

Întrebări:




Comentarii (67):

11/05/2015

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2013

Ce porcarie]cu sfarcuri\ este mamaliga cu masline?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/07/2013

Deliciiiiiooooooooooosssssss

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/05/2015

Miaaaaaaaaam

(0) (0) Abuz
wald_alex, 04/02/2015

Urat aranjat in farfurie... Si Pinot Noir la salata de pui?????

(0) (0) Abuz
02/02/2015

BUN.....

(0) (0) Abuz
01/02/2015

Minunata,sanatoasa

(0) (0) Abuz
01/02/2015

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
01/02/2015

CE SA ZIC E BUNA SI USOR DE PREGATIT INTERESANTA

(0) (0) Abuz
tincuta_a2014, 01/02/2015

Foarte


Foarte buna salata si consistenta.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează