Salata de boeuf
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salată rusească cu maioneză de casă
-
Salata caesar - irezistibila
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Carnea, morcovii,telina,pastarnacii si cartofii se pun la fiert cu putina sare.
Intre timp taiem castravetii,gogosarii si maslinele le adaugam intr-un craston impreuna cu mazarea.
Cand legumele au fiert le scoatem si le taiam cubulete, la fel si carnea,
Le adaugam peste celelalte ingrediente si condimentam cu sare,piper si mustar.
Punem 2 oua la fiert si pastram 2 crude.Albusurile celor 2 oua fierte se vor taia cubulete si se va adauga in compozitia salatei
Cele 2 galbenusuri fierte le frecam cu sare apoi adaugam cele 2 galbenusuri crude si cu putin mustar.Se amesteca si apoi treptat se adauga ulei pana iese maioneza.
Se adauga un pic de maioneza in compozitie si apoi o punem intr-un bol.
Cu restul maionezei ornam salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/12/2014
Reteta nu complica bucatarul / bucatareasa. Eu pentru ca sunt casatorit cu asiatica am pus putin usturoi in maioneza si a iesit excelent
am gătit această rețetă
C
costi1960,
28/12/2020
10 cartofi ??? Iese o salata ca pentru o cazarma de soldati nemincati.
In schimb reteta pentru maioneza este foarte buna.
De pastirnac si telina citesc pentru prima oara dar gusturile nu se discuta.