Carnea, morcovii,telina,pastarnacii si cartofii se pun la fiert cu putina sare. Intre timp taiem castravetii,gogosarii si maslinele le adaugam intr-un craston impreuna cu mazarea. Cand legumele au fiert le scoatem si le taiam cubulete, la fel si carnea, Le adaugam peste celelalte ingrediente si condimentam cu sare,piper si mustar. Punem 2 oua la fiert si pastram 2 crude.Albusurile celor 2 oua fierte se vor taia cubulete si se va adauga in compozitia salatei Cele 2 galbenusuri fierte le frecam cu sare apoi adaugam cele 2 galbenusuri crude si cu putin mustar.Se amesteca si apoi treptat se adauga ulei pana iese maioneza. Se adauga un pic de maioneza in compozitie si apoi o punem intr-un bol. Cu restul maionezei ornam salata.
10 cartofi ??? Iese o salata ca pentru o cazarma de soldati nemincati. In schimb reteta pentru maioneza este foarte buna. De pastirnac si telina citesc pentru prima oara dar gusturile nu se discuta.
Comentarii (39):
3
Reteta nu complica bucatarul / bucatareasa. Eu pentru ca sunt casatorit cu asiatica am pus putin usturoi in maioneza si a iesit excelent
Belea
Foarte bun delicios incredibil de bunnnnnnnnnn
Frumoasa ,cred ca si gustoasa .
Arata ca cea de la mama de acasa
Foarte bunai copii o adora bravo
Maxim, pentru ca a spus si cum se face maioneza! :)
Comentariul tău:prea multa carne si puton zarzavat
10 cartofi ??? Iese o salata ca pentru o cazarma de soldati nemincati.
In schimb reteta pentru maioneza este foarte buna.
De pastirnac si telina citesc pentru prima oara dar gusturile nu se discuta.