Salata boeuf de post

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime si se fierb alaturi de cartofii spalati foarte bine intr-o oala mai mare.Folosesc intotdeauna oala sub presiune.
  • Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari sau se toaca cubulete mici.La fel se procedeaza si cu celelalte legume si se amesteca mazarea ,cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
  • Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca usor. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia si rabdarea dvs.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este super aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

costi1960

Boeuf (bœuf) = 'carne de vita' deci de unde 'de post' ???
Corect ar fi fost salata a la russe (fara ou, daca se dorea de post).
Multi urechisti, putini ginditori...

am gătit această rețetă
abuz

theobara

Da ce inseamna ,, albitură " ????

abuz

Georgeta

Foarte gustoasa !multumesc !

abuz

anonymous

Eu nu mai astept sa treaca prostul si pun in ea rasol de vita si maioneza adevarata!

abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Pai e salata a la russe, ca nu mai are beuf(asa zic francezii la carnea de vita!)...

abuz

cris_nedelcovici

ASA AI botezat-o TU? "Salata de boeuf"? nu era mai simplu sa-i spui salata de legume ?

abuz

anonymous

"Salata boeuf" fara boeuf (carne de vita). Mai degraba e o salata de legume fara maioneza adevarata si fara gust, eu as astepta mai bine sa treaca postul.

abuz

anonymous

Gustos

abuz