Salata boeuf de post
Ingrediente
6
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime si se fierb alaturi de cartofii spalati foarte bine intr-o oala mai mare.Folosesc intotdeauna oala sub presiune.
- Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari sau se toaca cubulete mici.La fel se procedeaza si cu celelalte legume si se amesteca mazarea ,cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
- Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca usor. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia si rabdarea dvs.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960,
30/11/2015
Boeuf (bœuf) = 'carne de vita' deci de unde 'de post' ???
Corect ar fi fost salata a la russe (fara ou, daca se dorea de post).
Multi urechisti, putini ginditori...
am gătit această rețetă
T
29/04/2016
Eu nu mai astept sa treaca prostul si pun in ea rasol de vita si maioneza adevarata!
30/11/2015
Pai e salata a la russe, ca nu mai are beuf(asa zic francezii la carnea de vita!)...
C
cris_nedelcovici,
30/11/2015
ASA AI botezat-o TU? "Salata de boeuf"? nu era mai simplu sa-i spui salata de legume ?
30/11/2015
"Salata boeuf" fara boeuf (carne de vita). Mai degraba e o salata de legume fara maioneza adevarata si fara gust, eu as astepta mai bine sa treaca postul.