Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca foarte marunt. Castravetii acri se toaca marunt, se storc de zeama si se adauga in castron. Mazarea se da doua-trei clocote si se pune peste salata. Adaugati peste salata putin gogosar si patrunjel tocat pentru aspect.
Preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si turnati-o peste salata, dar pastrati doua-trei linguri pentru ornat. Omogenizati salata, puneti-o pe un platou, ornati-o cu maioneza, masline, gogosari, peperoni, felii de castravete, frunze de patrunjel.
Rețeta de salată de boeuf este originarǎ din Rusia iar internațional în lume se numește ,,Olivie salad” Aceasta este rețeta originalǎ ,,ca la carte” care se folosește si în SUA de către europenii emigranți .
Aceasta amestecatura poate fi cel mult o salata de legume cu putin pui (100 g pentru 4 portii?). Nu are nicio legatura cu salata boeuf. Ma amuza "ploaia" de stelute acordate din ignoranta culinara!
Comentarii (14):
Rețeta de salată de boeuf este originarǎ din Rusia iar internațional în lume se numește ,,Olivie salad” Aceasta este rețeta originalǎ ,,ca la carte” care se folosește si în SUA de către europenii emigranți .
Super tare
In prima poza apare si o buvata de dovlecel ! Intra si asta in salata?
Aceasta amestecatura poate fi cel mult o salata de legume cu putin pui (100 g pentru 4 portii?). Nu are nicio legatura cu salata boeuf.
Ma amuza "ploaia" de stelute acordate din ignoranta culinara!
Daca e boeuf de ce este cu carne de pui? Insăși cuvântul boeuf spune că trebue sa fie cu carne de vita
Mi s-a facut o pofta
E cea mai buna reteta pe dracu :)))))
Mie imi place
Arata delicios !! :*
Mia iesi super buna dupa reteta e cea mai originala receta