Salata bulgareasca

Ingrediente
Dressing:
Preparare
- Oualale se vor pune la fiert in apa rece si se vor fierbe 5 minute. Toate legumele se spala.
- Salata verde se rupe cu mana sau cu un cutit de plastic. Rosiile, ardeiul gras si castravetii se taie cubulete. Sunca de praga se taie fasii lungi de 5 cm.
- Incepem sa aranjam ingredientele intr-un castron mare sau in doua mai mici .
- La baza aranjam salata verde, adaugam rosiile, castravetii, ardeiul gras.
- Apoi sunca de praga, branza faramitata , maslinele si la urma oualele taiate rondele. Se adauga dupa gust ulei, zeama de lamaie sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Bun , bun
costi1960
Excelenta insa dietetic / digestiv nu este recomandata folosirea simultana a brinzei cu sunca; ori una ori ailalta.
anonymous
Vad ca ai scris "oualele" in loc de "ouale". Sa stii ca asa cum ai scris tu, scriu nu numai "incultelele", ci si "analfabetelele". Mai mare rusinea sa te blamezi aici cu asemenea lacune la gramatica limbii tale materne. Ar fi cazul sa cam dispari de pe acest site, ca nici "retetelele" dumitale nu prea sunt la inaltime! Mars de-aici, ca puti a prostie!
anonymous
-
anonymous
Buna,super buna
anonymous
Buna gustoasa
Mariana Iancu
O salata foarte buna, nu ma satur niciodata de ea, in special vara. Numai ca nu pun si sunca, ci doar branza si celelalte.
anonymous
Abia astept sa incerc aceasta reteta!
anonymous
Uşor de preparat, gustoasă; n-aş mai pune sare...
anonymous
Este foarte buna, sanatoasa si rapid de facut. Va multumesc pentru ca ne-ati impartasit reteta!
Punctează această reţetă