Oualale se vor pune la fiert in apa rece si se vor fierbe 5 minute. Toate legumele se spala.
Salata verde se rupe cu mana sau cu un cutit de plastic. Rosiile, ardeiul gras si castravetii se taie cubulete. Sunca de praga se taie fasii lungi de 5 cm.
Incepem sa aranjam ingredientele intr-un castron mare sau in doua mai mici .
La baza aranjam salata verde, adaugam rosiile, castravetii, ardeiul gras.
Apoi sunca de praga, branza faramitata , maslinele si la urma oualele taiate rondele. Se adauga dupa gust ulei, zeama de lamaie sare si piper.
Vad ca ai scris "oualele" in loc de "ouale". Sa stii ca asa cum ai scris tu, scriu nu numai "incultelele", ci si "analfabetelele". Mai mare rusinea sa te blamezi aici cu asemenea lacune la gramatica limbii tale materne. Ar fi cazul sa cam dispari de pe acest site, ca nici "retetelele" dumitale nu prea sunt la inaltime! Mars de-aici, ca puti a prostie!
Comentarii (11):
Bun , bun
Excelenta insa dietetic / digestiv nu este recomandata folosirea simultana a brinzei cu sunca; ori una ori ailalta.
Vad ca ai scris "oualele" in loc de "ouale". Sa stii ca asa cum ai scris tu, scriu nu numai "incultelele", ci si "analfabetelele". Mai mare rusinea sa te blamezi aici cu asemenea lacune la gramatica limbii tale materne. Ar fi cazul sa cam dispari de pe acest site, ca nici "retetelele" dumitale nu prea sunt la inaltime! Mars de-aici, ca puti a prostie!
-
Buna,super buna
Buna gustoasa
O salata foarte buna, nu ma satur niciodata de ea, in special vara. Numai ca nu pun si sunca, ci doar branza si celelalte.
Abia astept sa incerc aceasta reteta!
Uşor de preparat, gustoasă; n-aş mai pune sare...
Este foarte buna, sanatoasa si rapid de facut. Va multumesc pentru ca ne-ati impartasit reteta!