Pentru blat, se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga nuca macinata si grisul si se mixeaza. Voi adaugati si galbenusurile, ca asa este reteta ! vazut pe blatul de lucru dupa ce bagasem tava la cuptor A iesit bun si asa Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt si se coace 20 de minute.
Se bate frisca si se amesteca apoi cu piureul de castane. avut piure unguresc, in ambalaj auriu ca de unt. Foarte bun si aromat, mai adaugat nimic.
Dupa ce blatul s-a racit, taiat in doua pe latime si pus crema la mijloc. Mergea foarte bine insiropat, dar bineinteles ca uitat Se orneaza cu frisca si se tine la frigider. Nu prea mult, ca se papa repede .
Si praful de copt cand se pune ? Nu știu cum ai explicat reteta dar ceva nu e bine doar cu griș se face? făina deloc ? Deci blatul nu a ieșit sa lipit tot de hârtie :-(
Comentarii:
Excelent
Extra!
Si praful de copt cand se pune ? Nu știu cum ai explicat reteta dar ceva nu e bine doar cu griș se face? făina deloc ? Deci blatul nu a ieșit sa lipit tot de hârtie :-(
Excelent
Am facut si e tare buna. Merita incercata
Arata bine
O prajitura excelenta!!!