Pentru o salata consistenta si plina de proteine vegetale, optati pentru o salata cu linte! Combinati aceasta leguma cu cartofi dulci copti, rosii, rucola, ceapa rosie si obtineti o masa completa si o farfurie colorata.
Urmati pasii din reteta scrisa+ video!
Lintea : Puneti apa si lintea intr-o cratita si aduceți la fierbere. Din acest moment, gatiti la foc mic timp de 25 de minute. Scurgeți si dati deoparte.
Cartofii dulci: Se curata si se taie cartoful dulce pe jumatate. Se taie in bucati mici. Se amesteca cu 2 linguri ulei de masline, sare si piper. Se pun pe o tava de copt peste care am pus hartie de copt si se coc timp de 15 minute la 180° C.
Montarea: Intr-un castron se pun: lintea, bucatile coapte de cartofi dulci, rucola, patrunjelul tocat, rosiile cherry taiate in jumatati.
Asezonarea: Adaugati 1 lingura de ulei de masline, sare si suc de lamaie. Amestecati si gata! Pofta buna!
Comentarii:
Arata SUPER!!!