Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin

Aperitiv
Foarte ușor
8 min

Sezonul smochinelor a început și întrucât este scurt, suntem hotărâți să profităm de el! Aceste fructe pot fi folosite la nesfârșit: într-o salată, sub formă de tartă, în risotto. Astăzi am decis să facem bruschette cu brânză proaspătă de capră, smochine, miere și rozmarin, un combo delicios pe care trebuie neapărat să-l încercați! Aceste sandvișuri vegetariene vor fi perfecte ca aperitiv sau ca masă completă, însoțite de o salată :-)

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 prăjitor de pâine (sau tigaie)
  • 1 cuțit

Preparare

Preparare5 min
Gătire3 min
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 1Tăiați smochinele în felii subțiri.
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 2Prăjiți feliile de pâine și aranjați-le pe platoul de servire.
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 3Întindeți brânză proaspătă de capră peste feliile de pâine prăjită.
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 4Deasupra puneți feliile de smochine, apoi adăugați câteva frunze de rozmarin în jurul smochinelor (le puteți lipi pe brânză).
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 5Se condimentează cu sare și piper, apoi se toarnă miere deasupra.
  • Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cum să păstrați aceste tartine?

Le puteți pune la frigider și mânca în timpul zilei, dar vă recomandăm să le gustați imediat pentru ca pâinea să iși păstreze textura crocantă și smochinele să rămână proaspete.

Cu ce ​​pot înlocui brânza proaspătă de capră?

O puteți înlocui cu brânză proaspătă clasică, cremă de brânză sau ricotta!

Ce pâine ar trebui să folosesc?

Am folosit pâine de țară feliată, dar alegeți ce pâine vă place!

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: