Tartine de vinete, coulis de roșii și brânză de capră

Antreuri
2 porții
Foarte ușor
30 min

Am găsit o nouă rețetă de făcut cu vinete! Și da, ne place vara doar să profităm de această legumă și să o gătim cu toate sosurile ♥ Astăzi, facem felii de vinete pe care le prezentăm sub formă de sandvișuri ;-) Coulis de roșii, brânză de capră, măsline și miere, vei avea de ce să te bucuri! Te tentează? Urmează indicațiile pas cu pas de mai jos


Ingrediente

2

Materiale

  • o pensulă
  • plită/ aragaz
  • o tavă de copt
  • hârtie de copt
  • 1 cuțit
  • tocator

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Spălați vânăta și tăiați-o felii.
    Așezați felii pe o tavă de copt tapetata cu hârtie de copt.
    Preîncălziți cuptorul la 200°C.
  • Înainte de a le da la cuptor, înțepați-le cu un cuțit.
    Amestecați uleiul de măsline cu cimbrul și sarea, apoi ungeți feliile de vinete cu el.
    Coaceți timp de 10 minute.
  • Imediat ce s-au copt, întindeți coulisul de roșii peste feliile de vinete.
    Adăugați felii de brânză de capră, câteva măsline feliate și un strop de miere.
    Coaceți din nou timp de 10 minute la 200°C.
  • Odată scoase din cuptor, presărați niște semințe de susan pe feliile de vinete și serviți! Bucură-te de masa ta :-)

Observații

Cu ce ​​pot înlocui brânza de capră? O puteți înlocui cu pătrate de brânză feta sau chiar mozzarella.



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+