Nougat glacé

Desert
12 porții
Ușor
1 oră

Noua celor de la Petitchef, ne place inghetata si ne place si nuga, asa ca atunci cand auzim despre "nougat glacé" suntem incantati! Un preparat proaspat ideal pentru desert sau pentru ceaiul de dupa-amiaza! In plus, aici nu este nevoie de masina speciala de facut inghetata! Deci nu aveti nici o scuza sa nu incercati aceasta reteta ;-)


Ingrediente

12

Meringue-ul italian:

Crema:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Meringue italian: este esential sa obtineti textura potrivita. Daca faceti o bezea normala, textura va fi granulara, iar albusul crud nu va dura foarte mult.
Fructe uscate: Puteti pune prune uscate, caise uscate, stafide, etc.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

florina_m2018, 11/08/2018

Super super buna....

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
angela_r2020, 10/08/2020

Excelentă!

(0) (0) abuz
09/07/2020

Minunată!

(0) (0) abuz
Machilleos, 17/06/2020

Arata excelent dar se cheama inghetata?????

(0) (0) abuz



+