Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Cand ai nevoie de o reteta reconfortanta, care sa ti se topeasca in gura, ce e mai bine decat un Camembert copt ? Garnisit cu miere si presarat cu nuci, va asiguram ca e o gustare delicioasa! Foarte usor de facut, va lasam sa urmati pasii explicati in scris, fotografii si videoclip si apoi sa va bucurați!
Ingrediente
4
Materiale
- un vas ceramic ramekin
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
Preincalziti cuptorul la 180°C. Scoateti camembertul din pachet si așezati-l intr-un ramekin. Crestatiun zig-zag partea de sus cu un cutit.
Turnati mierea deasupra. Presarati nuci, alune de padure, fistic drobit si semințe de floarea soarelui.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Observații
Garnitura: variati gusturile schimband nucile cu fructe uscate, de exemplu!
Branza: aici am folosit un camembert cu lapte de vaca, dar puteti opta si pentru un camembert cu lapte de capra :-)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: