Camembert la cuptor, cu nuci si miere

Antreuri
Foarte ușor
25 min

Cand ai nevoie de o reteta reconfortanta, care sa ti se topeasca in gura, ce e mai bine decat un Camembert copt ? Garnisit cu miere si presarat cu nuci, va asiguram ca e o gustare delicioasa! Foarte usor de facut, va lasam sa urmati pasii explicati in scris, fotografii si videoclip si apoi sa va bucurați!

Ingrediente

4

Materiale

  • un vas ceramic ramekin

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Camembert la cuptor, cu nuci si miere - Preparare etapa 1Preincalziti cuptorul la 180°C. Scoateti camembertul din pachet si așezati-l intr-un ramekin. Crestatiun zig-zag partea de sus cu un cutit.
  • Camembert la cuptor, cu nuci si miere - Preparare etapa 2Turnati mierea deasupra. Presarati nuci, alune de padure, fistic drobit si semințe de floarea soarelui.
  • Camembert la cuptor, cu nuci si miere - Preparare etapa 3Coaceti 20 minute la 180°C.
  • Camembert la cuptor, cu nuci si miere - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Garnitura: variati gusturile schimband nucile cu fructe uscate, de exemplu!

Branza: aici am folosit un camembert cu lapte de vaca, dar puteti opta si pentru un camembert cu lapte de capra :-)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cristian_g2017_1

Inteleg ca nu se aduga si smantana, oricum, arata senzational, eu am sa folosesc Brie!

am gătit această rețetă
abuz

cristian

La multi ani!Voi incerca reteta.

abuz

anonymous

Traducere gresita !

abuz