Ingrediente: 1 kg Faina - 500 g Margarina - 200 g Zahar pudra - 2 oua - Esenta de vanilie - 300 g Ciocolata amaruie - 500 g Frisca batuta - 500 g Mascarpone -...
Ingrediente: Tava aprox 40X26. 55g faina de grau 70g faina de secara obtinuta din fulgi de secara macinati 4-5 lg miere 6 oua 1 lingura visinata, afinata sau...
Ingrediente: Pentru foi: 600 g faina, 200 g unt, 100 g miere, 50 g nuci macinate, 1 ou. Pentru crema: 400 ml smantana, 400 g nuci macinate, 250 zahar, esenta...
Ingrediente: 2 lingurite de coaja rasa de portocala 2 linguri de mustar 1 lingura de miere 4 catei de usturoi, dati prin razatoare 3 linguri de amestec Herbes...
Ingrediente: 100 g faina 100 g fulgi de nuca de cocos 1 lingura de miere 100 g lapte cu continut scazut de grasime un sfert dintr-un plic de praf de copt un...
Ingrediente: 1 borcan de dulceata de visine, 100 gr miere, 125 gr margarina, 50 gr zahar pudra, 100 gr nuci, 1 lingura cu cacao, 1 vf praf nucsoara, sare.
Ingrediente: Aluat: 1 kg de faina, 22 galbenusuri, 250 de unt topit, 1 lingura ulei, 1 lingura miere de albine, 250 g lapte, 300 g zahar pudra, coaja de lamaie...
Ingrediente: felii de cozonac frisca 50 ml. lapte un plic de zahar vanilat 2 oua unt capsuni o lamaie zahar tos Pentru crema: 2 linguri de smantana 2 linguri...
Ingrediente: 2-3 mere, taiate felii subtiri 2-3 carote date pe razatoare, cu dinti mici 400 g ananas, taiat bucati (poate fi si conservat) 150 - 200 g stafide...
Catina imi este cunoscuta de cand sunt mica de la bunica mea. Este un fruct ce contine cea mai mare cantitate de vitamina C, chiar mai mult decat macesul si de mult mai mult decat lamaile.Semintele, frunzele si fructele contin o cantitate foarte mare de
mal Chiar daca se apropie iarna, zilele de toamna sunt inca destul de calduroase . Deseori parca simtim dorinta sa ne racorim si indulcim deopotriva in aceste minunate zile. Nu de fiecare data avem ceva dulce preparat in casa, insa de cele mai
Primul meu Cheesecake la cuptor, il preferam pana acum pe cel facut la rece, va povestesc alta data, pe acesta l-am facut pentru prietenii mei dragi Laura si Guido intr-o duminica dimineata, repede, repede si este chiar foarte usor asa de primavara, nu a
mal Intr-una din zilele trecute(sa tot fie doua saptamani ) m-a sunat o doamna draguta de la Bucuresti sa ma felicite pentru blog...sa-i transmita la multi ani tatalui meu, dar si sa-mi faca o comanda si o propunere totodata. Comanda s-a rezumat
Am v?zut acum câtva timp, într-un magazin, borcne cu miere în care erau înghesuite diferi?i sâmburi. Cum nu am mâncat niciodat?, am fost curioas? s? v?d ce e de capul lor. Nu am cump?rat un borcan, ci am f?cut singur?. Un pumn de nuci, migdale ?i a
De data asta am facut si eu niste clatite clasice, cu umpluturi cu miere. Prima umplutura a fost cu branza de vaci, stafide si miere, iar a doua cu bucatele de mar amestecate cu miere. Dar sa ne reamintim. Dulce Romanie este o provocare initiata de
Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod,contine vitaminele C, B1, B2, B5, si nu in ultimul rand caroten. Este hranitoare,revitalizanta si are o valoare t
Catina alba este un adevarat panaceu. Are printre alte vitamine, cel mai ridicat continut de vitamina E, Fsi C ( -cica de 14 ori mai mare decat a lamaii si de 2 ori mai mare decat a celebrului maces). Propriet??ile antioxidante ale c?tinei o recomand? p