Marinada pentru carnea de miel

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Bucățele de somon prăjite în air fryer cu o marinadă asiatică
-
Copane de pui cu marinadă japoneză
-
Pulpa de miel inabusita
-
Tajine cu miel si prune uscate
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se amesteca intr-un castron mustarul cu miere, sare, coaja rasa de portocala, piper, Herbes de Provence, usturoi si ulei de masline. Dupa ce mixtura este omogena, se adauga sucul de portocale si vinul si se amesteca pana ce marinada este omogena.
- Marinati carnea peste noapte, apoi gatiti-o pe gratar, la cuptor, sau sub grill-ul din cuptor.
- Daca doriti sa obtineti un rub? (o pasta cu care sa frecati carnea) adaugati circa 1/4 cana cu suc de portocale si 1/4 cana cu vin. Cantitatile sunt date aproximativ, importanta este consistenta marinadei, asa ca adaugati partea lichida in cantitatea pe care o simtiti ca este cea potrivita.
- Daca doriti o marinada lichida, adaugati circa 1/2 cana cu suc de portocale si 1 cana cu vin.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!