Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.
Dupa 16 ore pune restul de ingrediente an MP. Iar dupa 2 min i-i adaug maia putin cate putin.
Pun coca intr-un castron uns cu ulei.Si i-l pun an cuptor fiind oprit. Aici o vedeti dupa o ora de dospit. Rastorn compozitia pe planseta unsa cu ulei. O presez cu degetele, si aduc toate marginile inspre centru.
Pregatesc un castron cu un prosop care are destula faina si gris.Si pun coca. Si aici o vedeti iar dupa o ora de dospire.
Rasturna-o cu foarte multa grija direct an tava unsa si cu gris pe ia. Am facut si o incercare de a-i face o cruce, dar fost frica sa nu scada aluatu. Urmatoarea o voi taia mai adanc caci sigur nu scade. Am cercetat putin despre asta.
Am introdus-o la cuptor fiind incins la 230 ºC pus si un vas cu apa in interior, la 2 minut am pulverizat cu apa in cuptor, iar dupa 20 minut iar am pulverizat cu apa. A mai stat 20 minut si a fost gata, numai ca mai lasat-o 10 minut cu cuptorul incins se anfasoara in prosop si o lasam sa se raceasca. Daca se mananca toata se poate consuma si calduta.
Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.