Petitchef

PAINE DIN GRIS / PAN DE SEMOLA DE TRIGO

Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.

Altele
4 porții
2 ore
52 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Restul ingredientelor:

Preparare

  • Amestecat ingredientele de pornire ( maia).
  • Dupa 16 ore pune restul de ingrediente an MP. Iar dupa 2 min i-i adaug maia putin cate putin.
  • Pun coca intr-un castron uns cu ulei.Si i-l pun an cuptor fiind oprit. Aici o vedeti dupa o ora de dospit.
    Rastorn compozitia pe planseta unsa cu ulei.
    O presez cu degetele, si aduc toate marginile inspre centru.
  • Pregatesc un castron cu un prosop care are destula faina si gris.Si pun coca.
    Si aici o vedeti iar dupa o ora de dospire.
  • Rasturna-o cu foarte multa grija direct an tava unsa si cu gris pe ia. Am facut si o incercare de a-i face o cruce, dar fost frica sa nu scada aluatu. Urmatoarea o voi taia mai adanc caci sigur nu scade. Am cercetat putin despre asta.
  • Am introdus-o la cuptor fiind incins la 230 ºC pus si un vas cu apa in interior, la 2 minut am pulverizat cu apa in cuptor, iar dupa 20 minut iar am pulverizat cu apa. A mai stat 20 minut si a fost gata, numai ca mai lasat-o 10 minut cu cuptorul incins se anfasoara in prosop si o lasam sa se raceasca. Daca se mananca toata se poate consuma si calduta.
  • Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine! Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează