Am v?zut acum câtva timp, într-un magazin, borcne cu miere în care erau înghesuite diferi?i sâmburi. Cum nu am mâncat niciodat?, am fost curioas? s? v?d ce e de capul lor. Nu am cump?rat un borcan, ci am f?cut singur?.
Un pumn de nuci, migdale ?i alune de p?dure ?i un sfert dintr-un borcan cu miere au fost consumate în cadrul acestui experiment. Nucile, migdalele ?i alunele trebuie s? fie s?n?toase ?i curate.
Sâmburii i-am pus în ap? fierbinte pentru o or?, ca s? se înmoaie. I-am scos, i-am scurs bine ?i i-am uscat tamponându-i cu ?erve?ele de hartie. I-am pus într-un borcan.
Am înc?lzit mierea ?i am turnat-o -n borcan, peste sâmburi.
Zece minute mai târziu, am ad?ugat înc? pu?in? miere, pentru c? nivelul din borcanul cu sâmburi sc?zuse.
Am turnat miere astfel încât sâmburii s? fie acoperi?i complet. Am închis borcanul ?i am de gând s? a?tept m?car o s?pt?mân? înainte de a vedea ce a ie?it.
Ce am aflat pân? acum despre re?eta asta este c? iese totul mai bun dac? nucile sunt noi ?i cur??ate de pieli?e. Cum nucile mele sunt deja bine coapte, m-am mul?umit ?i cu ele...