Ați cunoscut versiunea noastră dulce de Crinkle cake, această prăjitură delicioasă de origine turcească ultraaa crocantă, ei bine astăzi am decis să optăm pentru o variantă savuroasă cu un combo pe care îl iubim: Un Crinkle cake cu brânză de capră și miere :-)
Urmați pașii pas cu pas de mai jos:
Ce condimente și ierburi ar trebui să folosim pentru a aroma prăjitura crinkle? Puteți folosi orice condimente și ierburi la alegere. Noi am folosit rozmarin, dar cimbrul va merge grozav.
Ce nuci să adăugăm la prăjitura crinkle sărată? Am adăugat fistic zdrobit, dar nucile ar fi o alternativă bună.
Ce topping să adăugăm ? Când sunt de sezon, nu ezitați să adăugați smochine proaspete tăiate felii.
Cum să prevenim înnegrirea brânzei la gătit? Pentru a preveni ca brânza să se ardă, puteți coace prăjitura timp de 15 minute, apoi acoperiți cu brânză și adăugați miere, apoi mai coaceți încă 15 minute.
Cum se păstrează prăjitura? Puneți-o într-un loc răcoros acoperită cu folie de aluminiu sau folie alimentară.