Samosas cu branza de capra si miere

Aperitiv
Foarte ușor
38 min

Daca va plac combinatiile dulci / sarate, trebuie sa incercati si pe cea de branza de capra + miere! Astazi va propunem sa integram aceste arome in samosas :-) Si pentru a aroma un pic mai mult acest preparat, va rugam sa adaugati cimbru proaspat sau alte plante aromatice. Urmati cu atentie pasii de realizare a acestor samosas si fiti atenti la tehnica tehnica de pliere din videoclip.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire8 min
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 1Intr-un castron amestecati branza cu mierea si putin cimbru.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 2Pliati cele 4 foi de brick si taiati-le in 2.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 3Luati o jumatate foaie, pliati marginea rotunjita pana la marginea taiata si puneti o lingura de amestec de branza.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 4Indoiti samosa prin plierea foii in jurul branzei pentru a forma un triunghi. Continuati sa pliati triunghiul pana cand ramane o bucata mica. Aplicați ou batut pentru a sigila samosa.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 5Aranjati-le pe o foaie de copt si turnati ulei de masline peste fiecare samosa.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 6Coaceti 8 minute la 200°C.
  • Samosas cu branza de capra si miere - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cimbrul: nu este obligatoriu, il puteti inlocui cu alte plante aromatice sau sa nu il puneti deloc.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

La noi nu am vazut aceste foi brick

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Se gasesc in Carrefour