Samosas cu branza de capra si miere
Daca va plac combinatiile dulci / sarate, trebuie sa incercati si pe cea de branza de capra + miere! Astazi va propunem sa integram aceste arome in samosas :-) Si pentru a aroma un pic mai mult acest preparat, va rugam sa adaugati cimbru proaspat sau alte plante aromatice. Urmati cu atentie pasii de realizare a acestor samosas si fiti atenti la tehnica tehnica de pliere din videoclip.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
-
Smochine cu branza de capra si miere
-
Tartă tatin cu dovleac, brânză de capră și miere
-
Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin
Preparare
Preparare30 min
Gătire8 min
Intr-un castron amestecati branza cu mierea si putin cimbru.
Pliati cele 4 foi de brick si taiati-le in 2.
Luati o jumatate foaie, pliati marginea rotunjita pana la marginea taiata si puneti o lingura de amestec de branza.
Indoiti samosa prin plierea foii in jurul branzei pentru a forma un triunghi. Continuati sa pliati triunghiul pana cand ramane o bucata mica. Aplicați ou batut pentru a sigila samosa.
Aranjati-le pe o foaie de copt si turnati ulei de masline peste fiecare samosa.
Coaceti 8 minute la 200°C.
Gata!
Observații
Cimbrul: nu este obligatoriu, il puteti inlocui cu alte plante aromatice sau sa nu il puneti deloc.
Se gasesc in Carrefour