Daca va plac combinatiile dulci / sarate, trebuie sa incercati si pe cea de branza de capra + miere! Astazi va propunem sa integram aceste arome in samosas :-) Si pentru a aroma un pic mai mult acest preparat, va rugam sa adaugati cimbru proaspat sau alte plante aromatice. Urmati cu atentie pasii de realizare a acestor samosas si fiti atenti la tehnica tehnica de pliere din videoclip.
Intr-un castron amestecati branza cu mierea si putin cimbru.
Pliati cele 4 foi de brick si taiati-le in 2.
Luati o jumatate foaie, pliati marginea rotunjita pana la marginea taiata si puneti o lingura de amestec de branza.
Indoiti samosa prin plierea foii in jurul branzei pentru a forma un triunghi. Continuati sa pliati triunghiul pana cand ramane o bucata mica. Aplicați ou batut pentru a sigila samosa.
Aranjati-le pe o foaie de copt si turnati ulei de masline peste fiecare samosa.
Se gasesc in Carrefour