Halloumi cu miere la air fryer

votează acum
Antreuri
2 porții
Foarte ușor
12 min

Știți ce este halloumi? Brânza cipriotă tare. Ei bine, dacă nu ați aflat deja, nu ratați această bucățică pe care am decis să o prăjim în Air Fryer cu puțină miere și ierburi de Provence, perfectă pentru a fi adăugată la o salată sau pe pâine prăjită :-)


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 min
Gătire10 min

Observații

Cum se păstrează halloumi?

Puteți păstra resturile într-un recipient etanș la frigider timp de 1-2 zile. Pentru a reîncălzi, folosiți Air Fryer sau o tigaie la foc mediu până când este fierbinte și ușor crocantă din nou. Evitați cuptorul cu microunde, deoarece acesta poate face brânza cauciucată.

Cum trebuie servit halloumi?

Halloumi la grătar este delicioasă servită fierbinte, imediat după gătire. Puteți adăuga semințe de susan pentru un gust crocant sau ierburi proaspete precum pătrunjel sau coriandru pentru o notă de prospețime. Această brânză merge bine cu salate proaspete sau legume la grătar!

Pot prepara această rețetă fără Air Fryer?

Da, puteți prăji halloumi într-o tigaie.

Ce acompaniamente să servesc cu halloumi la grătar cu miere?

Acest fel de mâncare merge bine cu legume la grătar, o salată de rucolla și roșii cherry sau pâine pita la grătar. De asemenea, o puteți servi cu sosuri precum tzatziki sau hummus pentru o experiență și mai gustoasă.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+