Camembert copt la air fryer!

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
15 min

Imaginați-vă un Camembert rumenit, prăjit la perfecțiune într-un Air Fryer... Însoțit de felii de pâine de casă prăjită, aromată cu ulei de măsline :-) Acest preparat simplu și delicios este ideal pentru fanii brânzei topite. Cu o atingere de miere și un vârf de cuțit de ierburi provensale, acest Camembert va fi gătit în cel mai scurt timp și va încânta papilele gustative ale iubitorilor de brânză, ca aperitiv sau ca fel principal însoțit de o salată verde crocantă! Urmați instrucțiunile noastre pas cu pas de mai jos:


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min

Observații

Poate fi preparată această rețetă fără Air Fryer?

Bineînțeles că se poate! Preîncălziți cuptorul la 180°C, așezați Camembert într-un vas rezistent la cuptor și urmați aceiași pași de preparare. Coaceți timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, până când brânza s-a topit.

Se pot adăuga și alte garnituri la Camembert?

Puteți personaliza Camembert copt cu nuci tocate, felii de măr sau de pară sau chiar bucăți de smochine uscate, dacă vă place nota dulce-acrișoară!

Ce fel de pâine se potrivește cel mai bine?

O pâine rustică este ideală cu Camembert copt. De asemenea, puteți opta pentru o baghetă sau o pâine cu nuci, care se vor potrivi foarte bine :-)

Ce vinuri merg bine cu Camembert copt?

Un vin alb sec precum Chardonnay sau un vin roșu deschis precum Pinot Noir se potrivește foarte bine cu Camembert copt.

Este posibil să prepar această rețetă cu un alt tip de brânză?

Da, puteți folosi alte brânzeturi moi, cum ar fi Brie sau Reblochon. Asigurați-vă doar că brânza este potrivită pentru topire!


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+