Ingrediente: 300 g spanac (proaspăt sau congelat) 300 gr de cartofi 1 L de supă de legume 2 căței de usturoi 2 linguri semințe de dovleac 2 linguri de semințe...
Crema de branza este descrisa ca o branza proaspata, moale, tartinabila care se consuma in stare proaspata. Are un termen de valabilitate scurt, cu o aroma usoara si un gust dulce. La temperatura camerei, crema de branza se intinde cu usurinta si are o textura neteda...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 250 ml lapte 1 lingurita extract de vanilie 40 gr de sucre (20 + 20) 20 gr de amidon 1 ou 25 gr de unt 2 linguri de lapte 2...
Cele mai multe supe sunt alimente destul de reconfortante - sunt calde, gustoase, si satioase. Dar supele crema sunt chiar mai speciale. Au o textura catifelata si o consistenta cremoasa care le face sa fie perfecte pentru a fi servite intr-un restaurant de lux dar...
Ingrediente: Pentr 4 waffe : 280 gr cartofi 75 gr de smantana de gatit 1 ou 50 gr faina 15 gr unt sare piper 1 lingura de ceapa verde tocata Garnitura...
Ingrediente: 1 pâte feuilletée 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 baton de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 1 galbenus pentru ungere zahar pudra vanilat
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare