Petitchef

Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente

Ai poftă de o felie de pâine prăjită cu cremă de brânză sau ai nevoie de Philadelphia pentru o rețetă, dar nu ai și dimpotrivă ai iaurt din belșug? Îți trebuie doar un tifon sau o sită pentru a filtra zerul din iaurt și gata ;) Are exact gust ca și crema de brânză pe care o cumperi și are aceeași textura! Încearcă și spuneți-ne!

Antreuri
3 porții
2 min
10 ore
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

3

Materiale

  • un bol mare
  • strecurătoare / sită
  • tifon
  • bandă de cauciuc, sfoară sau clemă

Preparare

  • Etapa 1 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Într-un bol amestecăm bine iaurtul + sarea.
  • Etapa 2 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Puneți o strecurătoare într-un castron mare. Dar trebuie sa țineți cont ca să existe suficient spațiu intre cele doua (va fi spațiul în care va cădea serul). Strecurătoarea/sita nu trebuie să atingă fundul castronului.
  • Etapa 3 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Puneți un tifon peste strecurătoare și turnați amestecul de iaurt.
  • Etapa 4 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Închidem/strângem tifonul. Pentru mai multă presiune, putem lega cu o bandă de cauciuc, sfoară sau clemă.
    Punem la frigider peste noapte pentru a se elimina tot zerul.
  • Etapa 5 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    A doua zi, tot zerul va fi colectat în vas.
  • Etapa 6 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Și în interiorul tifonului nostru avem philadelphia (sau cremă de brânză)
  • Etapa 7 - Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
    Acum este timpul să vă puneți pe felia de pâine prajită și să vă bucurați :D

Observații:

* Puteți personaliza rețeta adăugând condimente sau ierburi fine la crema de brânză

* Din 500 gr iaurt (4 iaurturi) iese aproximativ 160 gr crema de branza tip Philadelphia

* Puteți folosi iaurt grecesc, dar rețineți că va elibera mult mai puțin zer și asta poate afecta textura finală



Poze

Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente - poza 2
Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente - poza 3
Crema de branza de casa (tip Philadelphia) cu 2 ingrediente - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Crema de branza Crema de branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează