Tarta crème brûlée- un desert elegant

Desert
8 porții
Ușor
1 h 50 m

Cremoasa si catifelata, mai putin dulce decat crema de zahar ars, tarta cu creme brulee este un elegant desert frantuzesc.


Ingrediente

8

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 30 m


Observații

Aluatul de tarta : aveti grija sa il coaceti inainte intrucat pe timpul cat va sta in cuptor cu crema el nu se va coace.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

liviu, 30/09/2023

Felicitări, Petitchef, delectați abonații cu rețete speciale.Nu vă uitați la cârcotașii,,atotștiutori",dacă nu le plac rețetele nu au decât să se dezaboneze.

(0) (0) abuz
Ancadina, 11/09/2020

Ce este torta de bucatarie? Cand se pune zaharul brun, dupa ce a stat o noapte la frigider sau inainte?

(1) (0) abuz
ancamaria, 23/04/2018

Ideea e ca multe din retetele de aici sint scrise de romani plecati de acasa. Daca ar fi stapinit bine limba materna, poate ca ar fi reusit sa scrie pe intelesul nostru, al celor de acasa. Subiectul e lung si complicat si nu e aici locul pentru o dezbatere :) Dar, intr-adevar, nu pricep de ce site-ul asta n-are un moderator ceva, care sa mai stopeze avalansa de retete aiurea si, da, retetele zilei sa fie in ton cu sezonul!

(1) (0) abuz
04/10/2017

E doar o reteta copiata si netradusa complet. probabil ca nu prea dati prin bucatarie daca nu stiti cum se spune in romana pâte sablée, adica aluat fraged. oare petitchef nu are un om care sa se uite putin la ce se posteaza? poate asa nu ne-ar mai povesti despre dulciurile de Craciun cand afara sunt +40.

(6) (1) abuz
Asdfghh, 04/10/2017

Mai întâi scrieți corect apoi dați rețete că nu înțelege nimeni nimic

(5) (0) abuz



+