Petitchef

Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata

La cafea sau pentru o gustare crocanta, opteaza pentru acesti palmieri din foietaj.
O reteta usor de facut si care va necesita doar 2 ingrediente! Aveti posibilitatea de a invita copiii in bucatarie pentru realiza impreuna acesta reteta.
Pas cu pas, urmati toate explicatiile noastre scrise.

Gustări
6 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
    Desfaceti aluatul foietaj si intindeti crema de ciocolata pe toata suprafata.
  • Etapa 2 - Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
    Rulati aluatul dintr-o parte pana la jumatate. Faceti acelasi lucru si cu cealalta parte, astfel incat cele 2 role sa se intalneasca in mijloc.
    Puneti aluatul la congelator timp de 15 minute. Acest lucru va facilita taierea ulterior.
  • Etapa 3 - Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
    Dupa cele 15 minute in congelator, taiati felii de aproximativ 1 cm latime.
  • Etapa 4 - Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
    Aranjati palmierii pe o tava de copt captusita cu hartie de pergament.
    Daca doriți, puteti unge cu ou batut, astfel incat sa se rumeneasca in timpul gatitului.
    Coaceti timp de 15 minute la 180° C.
  • Etapa 5 - Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
    Gata!

Rețete inrudite

YouTube

Foietaj cu ciocolata


Poze

Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata - poza 2
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata - poza 3
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata - poza 4
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu ciocolata
Foietaj cu ciocolata
6 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează