Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
La cafea sau pentru o gustare crocanta, opteaza pentru acesti palmieri din foietaj. O reteta usor de facut si care va necesita doar 2 ingrediente! Aveti posibilitatea de a invita copiii in bucatarie pentru realiza impreuna acesta reteta. Pas cu pas, urmati toate explicatiile noastre scrise.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
Desfaceti aluatul foietaj si intindeti crema de ciocolata pe toata suprafata.
Rulati aluatul dintr-o parte pana la jumatate. Faceti acelasi lucru si cu cealalta parte, astfel incat cele 2 role sa se intalneasca in mijloc.
Puneti aluatul la congelator timp de 15 minute. Acest lucru va facilita taierea ulterior.Dupa cele 15 minute in congelator, taiati felii de aproximativ 1 cm latime.
Aranjati palmierii pe o tava de copt captusita cu hartie de pergament.
Daca doriți, puteti unge cu ou batut, astfel incat sa se rumeneasca in timpul gatitului.
Coaceti timp de 15 minute la 180° C.Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!