Retete cu crema - pagina 27

641 rețete
Rețetă Bûche de Noël aux noisettes

Bûche de Noël aux noisettes

sau bustean de Craciun cu alune de padure sau yule log with hazelnuts :) adica o rulada cu crema, care se decoreaza (sau nu) in asa fel incat sa semene cu o bucata de trunchi de copac. Reteta am gasit-o intr-o cartulie a colectiei Marabout ''Chocolat, des
Rețetă Tort Barbie (primul tort Barbie)

Tort Barbie (primul tort Barbie)

Tortul acesta l-am pregatit pt ziua Cristianei, nepotica noastra cea mare, surioara lui Raducu. Timp de preparare : aprox 1 ora si 20 minute. Ingrediente: Pt blat: 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri faina, 1/2 plic praf de copt dr oetker, 1 plic

Crema din oua întregi cu albusul batut spuma

Reteta pentru Crema din oua întregi cu albusul batut spuma Cînd se prepara din oua întregi, oricare din cremele precedente se poate face mai spumoasa, daca albusurile se bat spuma tare; se adauga 60?70 g zahar pentru un albus, iar pentru 2?3 albusuri

Supa crema de rosii cu smantana

Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe o radacina de patrunjel o telina radacina si frunze un ardei gras verde un gogosar sare un dovlecel un pastarnac 1-2 bobite de piper 2-3 lingurite de ulei de masline 2-3 catei de usturoi 500 g de rosii sau suc d

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

Reteta Crema de cacao cu gelatina I Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g

Crema de vanilie cu gelatina I

Reteta Crema de vanilie cu gelatina (I) Ingrediente pentru Crema de vanilie cu gelatin a : - 4 oua mari, - 12 foi sau 35 g granule de gelatinei, - 200 ml lapte - 250 g zahar tos, o lingura rom (15 ml), - 500 g frisca, un plic cu zahar va

Cartofi la cuptor cu crema de branza

Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g unt ulei pentru uns tava sare piper marar 150 g branza proaspata 100-150 g smantana 3-4 fire usturoi verde o lingura patrunjel verde Mod de preparare: Cartofii se cur???, se spal? ?i se taie felii. Se pun într-o tav? un

Crema de vanilie cu rom

Crema de vanilie cu rom, la pahar Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta , cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos. Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,,

Crema de zahar ars cu gelatina I

Reteta pentru Crema de zahar ars cu gelatina I Cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sint aceleasi ca în reteta precedenta , laptele înlocuindu-se cu sirop de zahar ars. Intr-o tigaie smaltuita, pusa la foc mijlociu (la aragaz,

Crema de cafea cu gelatina I

Reteta pentru Crema de cafea cu gelatina I Toate cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sînt iden tice ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I laptele înlocuindu-se cu esenta de cafea. Esenta de cafea se prepara din: o lingura c

Crema din suc de fructe cu gelatina I

Reteta pentru Crema din suc de fructe cu gelatina I Se prepara ca si ?Crema de vanilie cu gelatina I , înlocuindu-se laptele cu sucuri de fructe: suc de lamaie diluat, dupa gust, cu apa, suc de portocale (si coaja rasa pentru aroma), suc de zmeura

Crema Toffee

Toffee Creme 2 linguri sirop de artar_________________ 2 EL Ahornsirup 180 ml smîntîna de frisca_______________ 180 ml Schlagsahne 140 g zahar brun_____________________ 140 g brauner Zucker 6 linguri apa________________________ 6 EL Wasser

Sfaturi practice - Blat Pandispan

Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa

Glazura de serbet

Reteta glazura de serbet Ingrediente si mod de preparare pentru reteta glazura de serbet: Glazurile se pregatesc mai rapid cu serbet de diverse culori si arome, procurat din comert. Pentru glasarea unui tort mare si înalt este indicat sa se foloseas