Petitchef

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

Reteta Crema de cacao cu gelatina I

Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I
Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g ciocolata menaj, rasa prin razatoarea cu gauri mari.

Gelatina se înmoaie în 200 ml apa rece. Cacaua sau ciocolata se adauga în crema, numai dupa ce lighenasul s-a luat de pe vasul cu apa clocotita; se amesteca bine pîna cînd se omogenizeaza compozitia si, în rest, se continua ca si pentru ?Crema de vanilie cu gelatina I.

Share this on Facebook


Tweet This!


Share this on del.icio.us


Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon


Subscribe to the comments for this post?


Email this via Gmail


Retete asemanatoare

Frisca cu gelatina pentru ornat
Frisca cu gelatina (var II )
Frisca
Crema de zahar ars cu gelatina I
Crema de vanilie cu gelatina II








Comentarii:

Alexandra, 22/11/2020

Când postezi o reteta postează-o cum trebuie...

Ingrediente:( fiecare ingredient în parte)și modul de prparare. Eu acum ca să știu de cata gelatina am nevoie trebuie sa caut o alta reteta tot de pe acest site... Pierdere de timp... În loc sa o caut pe același site mai bine caut pe altu... Poate asa găsesc și o reteta mai buna...
Ai fi putut pune link_ul către reteta respectiva măcar....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează