Reteta Crema de cacao cu gelatina I
Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I
Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g ciocolata menaj, rasa prin razatoarea cu gauri mari.
Gelatina se înmoaie în 200 ml apa rece. Cacaua sau ciocolata se adauga în crema, numai dupa ce lighenasul s-a luat de pe vasul cu apa clocotita; se amesteca bine pîna cînd se omogenizeaza compozitia si, în rest, se continua ca si pentru ?Crema de vanilie cu gelatina I.
Share this on Facebook
Tweet This!
Share this on del.icio.us
Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon
Subscribe to the comments for this post?
Email this via Gmail
Retete asemanatoare
Frisca cu gelatina pentru ornat
Frisca cu gelatina (var II )
Frisca
Crema de zahar ars cu gelatina I
Crema de vanilie cu gelatina II
Comentarii:
Când postezi o reteta postează-o cum trebuie...
Ingrediente:( fiecare ingredient în parte)și modul de prparare. Eu acum ca să știu de cata gelatina am nevoie trebuie sa caut o alta reteta tot de pe acest site... Pierdere de timp... În loc sa o caut pe același site mai bine caut pe altu... Poate asa găsesc și o reteta mai buna...
Ai fi putut pune link_ul către reteta respectiva măcar....