Crema de vanilie cu rom, la pahar
Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta, cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos.
Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,, car nu prea mult, ca sa nu se lase spuma.
Se desarta fierbinte în pahare, cu sau fara picior, sau în farfurii de compot si se lasa sa se raceasca, apoi, paharele se introduc în frigider, unde se lasa cea o ora, ca sa se raceasca bine crema. Paharele se scot si, deasupra fiecarei creme se modeleaza cu ajutorul cornetului si sprit crestat cîte o rozeta mare de frisca, cu sau fara gelatina.
Share this on Facebook
Tweet This!
Share this on del.icio.us
Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon
Subscribe to the comments for this post?
Email this via Gmail
Retete asemanatoare
Sarlota
Crema de vanilie cu gelatina I