Cum se face crema de unt/buttercream?

Altele
Foarte ușor
10 min
269 Kcal

In lista cremelor esentiale de patiserie, este si crema de unt sau buttercream! Este perfecta pentru a garnisi prajiturile mari, deserturile si alte dulciuri ;-) Usor de facut, va oferim reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef. Urmati explicatiile noastre scrise + fotografiile si reproduceti aceasta crema cu usurinta :-)

Ingrediente

10
Cost estimat: 2.38 (0.24€/porție)

Materiale

  • Mixer sau robot de patiserie

Preparare

  • Cum se face crema de unt/Buttercream? - Preparare etapa 1Folosind un robot sau un mixer electric, bateti untul inmuiat.
  • Cum se face crema de unt/Buttercream? - Preparare etapa 2Adaugați jumatate din cantitatea de zahar si amestecati. Adaugati restul de zahar pudra si amestecati din nou.
  • Cum se face crema de unt/Buttercream? - Preparare etapa 3Adaugati laptele si extractul de vanilie, apoi bateti la viteza mare timp de 5 minute.
  • Cum se face crema de unt/Buttercream? - Preparare etapa 4Trebuie doar sa puneti crema de unt pe tort pentru a il sigila sau aplicati in jurul tortului pentru a lipi fondantul!

Punctează această reţetă

Observații

Imediat dupa ce ati intins crema de unt pe prajitura/tort, va trebui sa puneti tortul la frigider timp de 40 de minute.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 269Kcal
  • Carbo: 20.7g
  • Grăsimi: 20.6g
  • Grăsimi sat.: 13.8g
  • Proteine: 0.3g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 20.6g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (49g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rona

Pentru acoperirea unui tort cu diametrul de 22 cm, ce cantitati sunt necesare?

abuz