Cum se face crema de unt/buttercream?

Altele
10 porții
Foarte ușor
10 min
269 Kcal

In lista cremelor esentiale de patiserie, este si crema de unt sau buttercream! Este perfecta pentru a garnisi prajiturile mari, deserturile si alte dulciuri ;-) Usor de facut, va oferim reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef. Urmati explicatiile noastre scrise + fotografiile si reproduceti aceasta crema cu usurinta :-)


Ingrediente

10
Cost estimat: 2.38 (0.24€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


Observații

Imediat dupa ce ati intins crema de unt pe prajitura/tort, va trebui sa puneti tortul la frigider timp de 40 de minute.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 269Kcal
  • Carbo: 20.7g
  • Grăsimi: 20.6g
  • Grăsimi sat.: 13.8g
  • Proteine: 0.3g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 20.6g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (49g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rona, 16/01/2024

Pentru acoperirea unui tort cu diametrul de 22 cm, ce cantitati sunt necesare?

(0) (0) abuz



+