Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Vedeți că bananele dvs, se vor strica, dar nu intenționați să le mâncați imediat? Congelați-le ;-) Doar amestecați-le cu un strop de extract de vanilie, veți ajunge la o înghețată cremoasa, ușor de făcut și fără zahăr adăugat ;-)
Ingrediente
6
Materiale
- 1 blender (sau chopper)
- 1 pungă de congelator
- 1 cutie ermetică
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare4 ore
Tăiați bananele și puneți-le într-o pungă la congelator pentru cel puțin 4 ore.
Amestecați bananele cu aroma la alegere, aici am ales extract de vanilie.
Când înghețata este foarte cremoasă, o puteți savura imediat sau o puteți pune la loc în congelator dacă vreți o textură ceva mai compactă.
Acum e gata ! Nu ezitați să adăugați topping-uri pe înghețată, cum ar fi caramelul cu unt sărat și arahide, de exemplu!
Observații
Mergeți și descoperiți celelalte arome de înghețată pe site-ul nostru :-)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!