Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca

Desert
8 porții
Foarte ușor
1 oră

Flan pâtissier este un desert care se gaseste intotdeauna in patiseriile frantuzesti. Aroma acestui desert este foarte delicata si perfect pentru un desert nu prea greu. Trebuie doar sa-l gustati!

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 1Fierbeti laptele si adaugati pastaia de vanilie despicata anterior
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 2Intre timp, intr-un castron, amestecati ouale, zaharul si amidonul de porumb pana cand sunt cremoase.
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 3Dupa ce laptele a fiert, adaugati-l la amestecul cremos.
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 4Acum puneti totul inapoi intr-o cratita si gatiti la foc mediu timp de 15 minute pana cand amestecul se ingroasa.
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 5Aranjati foietajul intr-o forma rotunda de tarta, apoi turnati compozitia si nivelati suprafața.
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 6Coaceti 45 minute la 180°C
  • Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca - Preparare etapa 7Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

claudia paula, 24/09/2023

Super

(0) (0) abuz