Supa crema de napi, cartofi si bacon
Redescoperim legumele vechi - napul - intr-o supa de casa cremoasa, usor de facut. Presati cateva felii de bacon prajit pentru o nota ispititoare si serviti!
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Curatati cartofii si napii si taiati-i in cuburi.
Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita si se calesc legumele tocate timp de 5 minute. - Acoperiti cu apa si gatiti timp de aproximativ 15 minute.
- Luati de pe foc, adaugati smantana incalzita anterior, sare, piper si dati la blender.
- Serviti intr-un castron. Taiati feliile de bacon in bucati mici si prajiti-le intr-o tigaie fierbinte. Puneti bucati de bacon deasupra supei crema. Gata!
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!