Petitchef

New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente

Ne-ați cunoscut dragostea pentru acest produs de patiserie direct din Statele Unite: New-York Roll! În varianta dulce, este un croissant în formă rotundă cu o cremă înăuntru. Aici, am ales să-l facem într-o versiune sărată, cu pesto, pentru un starter expres cu doar 4 ingrediente! Puteți chiar să vă faceți propriul pesto de casă!

Antreuri
2 porții
15 min
55 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Materiale

  • 2 forme inelare rezistente la cuptor, cu diametrul de 10 cm
  • 1 vas pentru gratinat
  • 1 posh (sau pungă de patiserie)
  • 1 scobitoare

Preparare

  • Etapa 1 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Desfaceți aluatul de foitaj dreptunghiular și tăiați fășii din aluat. Tăiați 7 fășii în total, pe lungime.
  • Etapa 2 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului.
  • Etapa 3 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Rulați o fâșie și adăugați o altă fâșie în timp ce continuați să o rulați. Repetați pentru a forma o rolă cu 3 fâșii și jumătate.
  • Etapa 4 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Repetați operațiunea apoi așezați cele doua role pe o tava de copt acoperita cu hârtie de copt. Așezați cercurile metalice în jurul rolelor.
  • Etapa 5 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Ungeți cu ou bătut, stropiți cu semințe de mac și acoperiți cu un vas pentru gratinat.
  • Etapa 6 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 55 de minute. Ar trebui să fie frumos rumenite.
  • Etapa 7 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Amestecați pesto-ul cu restul de cremă de brânză și transferați umplutura într-o pungă de patiserie.
  • Etapa 8 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Folosind o scobitoare, faceți găuri verticale în rulouri.
  • Etapa 9 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Umpleți rulourile cu sosul pesto folosind punga de patiserie, apoi ascundeți găurile formate cu sos.
  • Etapa 10 - New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
    Decorați cu o frunză de busuioc (și de ce nu niște fistic zdrobit?) și gata!

Observații:

Cum se păstrează New York Rolls sărat cu pesto?
Păstrați-le într-un recipient ermetic la frigider până la 3 zile. Puneți-le înapoi la cuptor pentru a le savura calde și crocante.

Ce pesto să alegeți pentru un New York Roll delicios?
Ca și noi, puteți opta pentru un pesto verde, dar și un pesto roșu cu roșiii uscate sau un pesto Calabrese cu ardei prăjiți, de exemplu. Simțiți-vă liber să modificați rețeta și să folosiți sosul preferat.

Ce topping-uri ar trebui să adaug la delicioasele New York Rolls?
Puteți adăuga nuci zdrobite, cum ar fi fisticul, de exemplu.



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente - poza 2
New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente - poza 3
New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente - poza 4
New York Roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Crema de branza Crema de branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează