Cine spune că nu poți face crèmes brûlées fără cuptor? Se poate face și fără! Descoperă noua noastră rețetă de crèmes brûlées la Air Fryer! Ușor și delicios, lasă-te tentat de această rețetă super ușoară și impresionează-ți invitații cu o cremă de zahăr ars delicioasă, cu o textură irezistibilă!!! ;-)
Se toarnă laptele și smântâna într-o cratiță și se aduc la fierbere.
În timp ce amestecul de lapte și smântână se încălzește, adăugați într-un bol gălbenușurile, zahărul și aroma de vanilie. Bateți cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte + smântână în castron, împreună cu ouăle și zahărul. Amestecați bine.
După ce crema este gata, se toarnă în ramekins.
După ce ați umplut formele, puneți-le într-un vas care să încapă în aparatul de prăjit cu aer. Se toarnă jumătate din apă în vas pentru a crea un bain-marie.
Așezați vasul în friteuza cu aer. Închideți tava și setați aparatul pe modul "coacere" la 150 de grade. Gătiți timp de 50 de minute.
Se scot cremele din friteuza cu aer, se scot de pe bain-marie și se lasă să se răcească câteva minute la temperatura camerei.
Apoi, puneți cremele la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Scoateți cremele din frigider și presărați-le cu zahăr brun. Caramelizați suprafața cu o torță de bucătarie.
Așteptați câteva minute pentru ca caramelul să se solidifice și este gata! Poftă bună!