Se intinde o foaie din compozitia 2,peste care se intinde o foaie din compozitia 1,dupa care se ruleaza.Se coc 4 foi,pe dosul tavii,unsa cu ulei.Una sau doua foise poate taia inainte de coacere in 8 bucati pentru a usura taierea in momentul servirii.
Se poate coace numai doua foi,iar 2 se pun in frigider in folie alimentara si se pastreaza pana cand va este iar pofta de cremes.
150 g amidon se amesteca cu 3 galbenusuri si treptat se adauga cele 300 ml lapte ramas.
Se amesteca cu compozitia care fierbe si se fierb pana se ingroasa.6 albusurile se bat spuma ,dupa care se amesteca cu crema rece.
Daca e putina crema se mai poate adauga un plic budinca preparata sau frisca batuta..
Deasemenea daca crema este prea tare se adauga frisca batuta pana la consistenta doritaDeasupra se presara zahar pudra cu aroma de vanilie.
Vreau sa o gatesc si am o intrebare daca compozitia 2 o intind peste o intind compozitia1? deasupra ce mai pun? sau asa trebuie intinse dar se coc separat?
Comentarii:
Vreau sa o gatesc si am o intrebare daca compozitia 2 o intind peste o intind compozitia1? deasupra ce mai pun? sau asa trebuie intinse dar se coc separat?
Un deliciu...merita efortul depus