Supa de cartofi cu carnati de casa
Este o reteta simpla, usoara, rapida dar insa si satioasa.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Absolut toate ingredientele (legumele) vor fi taiate in cubulete, respectiv rondele (carnatii).Se pun la fiert in apa sarata pana cand se inmoaie toate ingredientele .
- Se face un rantas. Pentru cei care sunt inca incepatori, voi explica in cateva vorbe cum se prepara: se pun 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie pentru a se incinge, se adauga 1 lingura de faina , dar amestecand continuu pentru a nu se face cocoloase, iar la final 1 lingurita de boia ( trebuie sa fiti destul de rapizi, pentru ca altfel , riscati sa vi se arda rantasul).
- Acest amestec se adauga peste supica , care in continuare este pe foc, si se amesteca pentru a se preveni formarea cocoloaselor.
- Cand rantasul s-a incorporat in supa, se poate adauga smantana si patrunjel, tinandu-se pe foc doar pentru inca un clocot, doua.
- Se serveste cu paine proaspat coapta( voi posta in curand reteta mea de paine).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

norbert_zoltan_l2023
A devenit una din supele mele preferate. Recomand să încercați rețeta cu încredere
am gătit această rețetă
anonymous
Eu stiam ca se pun cartofii mai tarziu pentru ca fierb mai repede decat morcovii... In rest, foarte buna supica! :D
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine, o s-o prepar si eu chiar cum
am gătit această rețetă
sorin
So
anonymous
Super usoara si arata f bine. O sa o incerc chiar astazi! :)
anonymous
Foarte bun
anonymous
Mmmm....bun tare
anonymous
Asa fac si eu este bun
anonymous
Un pic de verdeata peste...si era complet. simplu , rapid si gustos.
anonymous
Da de cepui sismantana?
Punctează această reţetă