Macrou la gratar cu sos de usturoi
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Macrou cu mustar
-
Cum gătești macrou? încearcă această rețetă glazurată cu sos de soia și miere!
-
Samosas cu macrou și cremă de brânză
-
Cum se gătește macrou în cuptor?
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.
- Se ung cu putin ulei pe ambele parti. Apoi condimenteaza dupa bunul gust.
- Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau peste noapte.
- Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos. Se prajesc frumos pe ambele parti.Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

daos,
25/10/2010
Excelenta am facut-o de vre-o cateva ori si este exclenta.bravoa mai ales ca macroul are cea ma mare concentaratie de omega 3 dintre toti pesti si in combinatie cu condimentele naturale asigura o buna digestie si o asimilare cat mai corecta si completa a ceea ce este practic esentila pentru corpul nostru.