Macrou la gratar cu sos de usturoi

Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min
  • Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.
  • Se ung cu putin ulei pe ambele parti. Apoi condimenteaza dupa bunul gust.
  • Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau peste noapte.
  • Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos. Se prajesc frumos pe ambele parti.Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Yum yum !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simplu , delicios si sanatos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Super fain arata si delicios....jur ca mi sa facut pofta

abuz
daos

daos

Excelenta am facut-o de vre-o cateva ori si este exclenta.bravoa mai ales ca macroul are cea ma mare concentaratie de omega 3 dintre toti pesti si in combinatie cu condimentele naturale asigura o buna digestie si o asimilare cat mai corecta si completa a ceea ce este practic esentila pentru corpul nostru.

abuz