Macrou la gratar cu sos de usturoi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.
- Se ung cu putin ulei pe ambele parti. Apoi condimenteaza dupa bunul gust.
- Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau peste noapte.
- Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos. Se prajesc frumos pe ambele parti.Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Yum yum !
am gătit această rețetă
anonymous
Simplu , delicios si sanatos.
am gătit această rețetă
anonymous
Super tare
anonymous
Super fain arata si delicios....jur ca mi sa facut pofta

daos
Excelenta am facut-o de vre-o cateva ori si este exclenta.bravoa mai ales ca macroul are cea ma mare concentaratie de omega 3 dintre toti pesti si in combinatie cu condimentele naturale asigura o buna digestie si o asimilare cat mai corecta si completa a ceea ce este practic esentila pentru corpul nostru.
Punctează această reţetă