Macrou cu usturoi la cuptor

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se aseaza fileurile de peste de pe o tava de copt, care a fost acoperit cu folie . Se presara cu sare si se lass timp de 5-10 minute. Acest lucru ajuta la a da carnii o textur mai ferma.
- Se amesteca impreuna usturoi, sucul de lamaie stors si piperul. Se toarna peste macrou si apoi pune in cuptor la gratar timp de aproximativ 10 minute. Daca aveti unele ierburi proaspete cum ar fi patrunjel se taie fin si se presara peste peste . Se serveste cu legume preferate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/11/2016
Am folosit hartie de copt nu folie de aluminiu; excelent !!!
.... si l-am stropit cu un Rose de la cramele ARAMIC Silagiu !
am gătit această rețetă
20/10/2015
Cea mai interesanta mi-a parut expresia "peste peste", in rest "reteta" este o asa-zisa "dublu k", de care acest site nu duce lipsa.
L
N
nimeni,
27/07/2015
Simplu si usor eu adaug la sfarsit si o ceasca de vin alb,dupa care sting cuptorul.In ceea ce priveste comentariul legat de folia de Al este corect, dar autoarea se refera la foaia de hartie de copt care se pune pe fundul tavii ca sa nu se prinda pestele
27/07/2015
Atenție, alumibiul din folie este atacat de acidul din lămâie și degajă compuși toxici!