Se aseaza fileurile de peste de pe o tava de copt, care a fost acoperit cu folie . Se presara cu sare si se lass timp de 5-10 minute. Acest lucru ajuta la a da carnii o textur mai ferma.
Se amesteca impreuna usturoi, sucul de lamaie stors si piperul. Se toarna peste macrou si apoi pune in cuptor la gratar timp de aproximativ 10 minute. Daca aveti unele ierburi proaspete cum ar fi patrunjel se taie fin si se presara peste peste . Se serveste cu legume preferate.
Simplu si usor eu adaug la sfarsit si o ceasca de vin alb,dupa care sting cuptorul.In ceea ce priveste comentariul legat de folia de Al este corect, dar autoarea se refera la foaia de hartie de copt care se pune pe fundul tavii ca sa nu se prinda pestele
Comentarii (20):
Am folosit hartie de copt nu folie de aluminiu; excelent !!!
.... si l-am stropit cu un Rose de la cramele ARAMIC Silagiu !
Bun asa
Dar fără hârtie de copt nu merge unsa tava cu ulei
Cea mai interesanta mi-a parut expresia "peste peste", in rest "reteta" este o asa-zisa "dublu k", de care acest site nu duce lipsa.
EXCELENT DE BUN.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
Se poate folosi foarte bine hartie de copt in loc de aluminiu !
Sanatos,gustos
Simplu si usor eu adaug la sfarsit si o ceasca de vin alb,dupa care sting cuptorul.In ceea ce priveste comentariul legat de folia de Al este corect, dar autoarea se refera la foaia de hartie de copt care se pune pe fundul tavii ca sa nu se prinda pestele
Ceva simplu la indemina oricui !
Atenție, alumibiul din folie este atacat de acidul din lămâie și degajă compuși toxici!