Ingrediente: 1 pulpa de curcan( 800 g ) 1 capatana de usturoi 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 4-5 cepe mai mici 50 ml ulei 150 ml vin alb sare, piper...
Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 1 kg fasole pastai (galbena/verde) 3-4 catei de usturoi (sau mai multi dc va place) 1 lingura vegeta 1/2 ceasca ulei (de masline preferabil)
Ingrediente: 12 cartofi un varf de cutit boia de ardei iute 1 lingura boia de ardei dulce 4-5 catei de usturoi 1 lingura sare un varf de cutit piper 50 ml ulei...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Ieri seara, la o plimbare cu fetele, ne-am adus aminte de minunatul langos cu usturoi pe care il mancam cu ceva vreme in urma la o brutarie din...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Inauguram colectia retetelor de toamna-iarna :) Nu e obisnuitul pui trantit pe pat de sare si acoperit in acelasi fel. E ceva mai elaborat - dar departe de a fi complicat. Amesteci 600g sare cu 600g faina si 350-400ml de vin rose sau alb sec . Nu