Pulpa de curcan impanat cu usturoi si legume la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Pulpa de curcan se curata foarte bine , se spala si se sterge de apa.
    Legumele se curata, se spala, ceapa se taie in patru, ardeii bucati mai mari sau fasii iar usturoiul in fasii.
  • Pulpa de curcan se impunge cu un cutit ascutit si se introduc fasii de usturoi. Se impaneaza carnea cu tot usturoiul.
  • Se aseaza intr-un vas termorezistent si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se poate condimenta cu diferite ierburi aromatice.
  • Asezam ceapa si ardeii in jurul carnii , turnam uleiul si vinul.
  • Acoperim cu o hartie de copt si coacem in cuptorul incalzit cca 2 ore. In acest timp se stropeste cu sosul format din vas , iar daca este nevoie se completeaza cu putina apa sau chiar vin. Inainte sa fie gata, se ia hartia si se mai lasa vreo 15 minute.
  • Se serveste pe un platou, cu legumele si sosul format si bineinteles alaturi de garnitura dorita

Punctează această reţetă

Adela-DadiAdela-Dadi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata destul de bine

am gătit această rețetă
abuz

cronosold

Văleu! 2 ardei şi 4 cepe! Astea-s toate legumele?

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Tot ce este mult strica, aveti grija ingrasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Este o reteta usoara si delicioasa

abuz

anonymous

Cam mult usturoi dat la cuptor miroase cam tare in casa in rest pare bun eu nu crestez carnea niciodata ca ii iese tot sucul la copt si devine un picut mai uscata

abuz

anonymous

Lasa gura apa

abuz

anonymous

AM GATIT SI ESTE SUPER RETETA

abuz

anonymous

Eu am avut piept de curcan, acum este in cuptor, sper sa fie la fel de bun.

abuz
  • pagina 1 / 3