Pulpa se cureti de pielite, se sterge prin tamponare cu un servet de bucatarie si se leaga cu sfoara, ca sa capete o forma frumoasa. Se freaca cu amestecul din ulei de masline, cimbru, salvie tocata(sau uscata), sare, piper si se lasa la macerat 1-2 ore.
Inainte de fi dat la cuptor, se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele, dupa care se adauga supa si berea si se mai fierbe 20 de minute. Dupa aceea se introduce la cuptor, pentru o ora si jumatate.
Daca este nevoie se acopera cu o folie de aluminiu, ca sa nu se arda. Cand carnea este gata se aseaza pe un platou, se acopera si se lasa la odihna 15 minute. si doar dupa aceasta se taie felii.
Carnea feliata se serveste cu orice fel de garnitura si cu sucul propiu alaturi. A facut un piure de cartofi. Doar atat nu trebuie sa va chinuiti cu aranjamentul de masline feliate a fost doar un moft.
Comentarii:
Excelenta !