Pulpa de porc la cuptor

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Linte cu pulpa de porc
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
-
Cum se gătește macrou în cuptor?
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Carnea se impaneaza cu feliute de usturoi .Se amesteca sarea ,usturoiul granulat , piperul si boiaua si se "maseaza" cu amestecul acesta carnea , pe toate partile.
- Se pune intr-o punga , se inchide bine si se lasa la frigider de seara pana dimineata.
- Legumele se curata si se taie felii.Se aseaza in tava un pat de legume , foile de dafin si se pune carnea.
- Se toarna apa pana la jumatatea carnii si se da la cuptor pentru 2 ore si jumatate.Pe la jumatatea timpului se scoate si se intoarce carnea .
- Cand s-a facut carnea , se scoate si se feliaza.
- Legumele ramase se pot pasa in blender , obtinandu-se astfel un sos delicios.A facut langa carne un pireu de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/09/2013
Inlocuieste usturoiul granulat cu ghimbir proaspat ras... usturoiul granulat nu mi se pare sanatos...
