Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Carnea se impaneaza cu feliute de usturoi .Se amesteca sarea ,usturoiul granulat , piperul si boiaua si se "maseaza" cu amestecul acesta carnea , pe toate partile.
  • Se pune intr-o punga , se inchide bine si se lasa la frigider de seara pana dimineata.
  • Legumele se curata si se taie felii.Se aseaza in tava un pat de legume , foile de dafin si se pune carnea.
  • Se toarna apa pana la jumatatea carnii si se da la cuptor pentru 2 ore si jumatate.Pe la jumatatea timpului se scoate si se intoarce carnea .
  • Cand s-a facut carnea , se scoate si se feliaza.
  • Legumele ramase se pot pasa in blender , obtinandu-se astfel un sos delicios.A facut langa carne un pireu de cartofi.
izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

29/01/2015

Excelent!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/01/2014

Mi a placut

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/09/2013

Inlocuieste usturoiul granulat cu ghimbir proaspat ras... usturoiul granulat nu mi se pare sanatos...

(1) (0) abuz
01/09/2013

Excelenta!

(0) (0) abuz
liliana_i2013
liliana_i2013, 04/05/2013

Super,azi o sa pregatesc si eu aceasta friptura

(0) (0) abuz
29/12/2012

Bunnnnnnnnnnn

(0) (0) abuz
28/12/2012

Naspa

(0) (1) abuz