Carnea se impaneaza cu feliute de usturoi .Se amesteca sarea ,usturoiul granulat , piperul si boiaua si se "maseaza" cu amestecul acesta carnea , pe toate partile.
Se pune intr-o punga , se inchide bine si se lasa la frigider de seara pana dimineata.
Legumele se curata si se taie felii.Se aseaza in tava un pat de legume , foile de dafin si se pune carnea.
Se toarna apa pana la jumatatea carnii si se da la cuptor pentru 2 ore si jumatate.Pe la jumatatea timpului se scoate si se intoarce carnea .
Cand s-a facut carnea , se scoate si se feliaza.
Legumele ramase se pot pasa in blender , obtinandu-se astfel un sos delicios.A facut langa carne un pireu de cartofi.
Comentarii:
Excelent!!!
Mi a placut
Inlocuieste usturoiul granulat cu ghimbir proaspat ras... usturoiul granulat nu mi se pare sanatos...
Excelenta!
Super,azi o sa pregatesc si eu aceasta friptura
Bunnnnnnnnnnn
Naspa