Se leaga carnea cu o sfoara in cateva locuri si marineaza pulpa cu ingredientele de mai sus. Se pune apoi untr-un vas cu capac si se lasa cateva ore la frigider.
Se scoate apoi si se caleste friptura pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.
Asa arata dupa ce s-a prajit frumos in tigaie si a capatat o culoare frumoasa. Nu pot sa va descriu in cuvinte cum mirosea in casa.
Se incinge cuptorul la 180C , se pune pulpa intr-un vas rezistent la foc, se aseaza frumos felii de portocale pe marginea vasului de jur imprejur, se stropeste cu sucul de portocale ametecat cu apa si o lingurita de zahar dupa care se acopera vasul si se lasa la cuptor circa 35-40 minute.
Se descopera vasul, se mareste apoi temperatura la 220C si se mai lasa 15 minute. Este foarte gustoasa.
Comentarii:
Foarte delicioasa :)
Imi place, voi incerca reteta!
Delicios
F buna!
Arata fabulos, abia astept sa o incerc
Excelenta
Maine am sa o fac . livia.
Fb a iesit
Acum am sa incerc
O idee excelenta :)