Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

PENTRU MARINATA:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se leaga carnea cu o sfoara in cateva locuri si marineaza pulpa cu ingredientele de mai sus. Se pune apoi untr-un vas cu capac si se lasa cateva ore la frigider.
  • Se scoate apoi si se caleste friptura pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.
  • Asa arata dupa ce s-a prajit frumos in tigaie si a capatat o culoare frumoasa. Nu pot sa va descriu in cuvinte cum mirosea in casa.
  • Se incinge cuptorul la 180C , se pune pulpa intr-un vas rezistent la foc, se aseaza frumos felii de portocale pe marginea vasului de jur imprejur, se stropeste cu sucul de portocale ametecat cu apa si o lingurita de zahar dupa care se acopera vasul si se lasa la cuptor circa 35-40 minute.
  • Se descopera vasul, se mareste apoi temperatura la 220C si se mai lasa 15 minute. Este foarte gustoasa.
CCaprese

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

29/12/2013

Foarte delicioasa :)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/01/2015

Imi place, voi incerca reteta!

(0) (0) abuz
25/12/2013

Delicios

(0) (0) abuz
20/12/2013

F buna!

(0) (0) abuz
13/12/2013

Arata fabulos, abia astept sa o incerc

(0) (0) abuz
08/12/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
12/04/2013

Maine am sa o fac . livia.

(0) (0) abuz
Felycia, 05/04/2013

Fb a iesit

(0) (0) abuz
16/02/2013

Acum am sa incerc

(0) (0) abuz
28/12/2012

O idee excelenta :)

(0) (0) abuz