Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ingrediente
6
PENTRU MARINATA:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se leaga carnea cu o sfoara in cateva locuri si marineaza pulpa cu ingredientele de mai sus. Se pune apoi untr-un vas cu capac si se lasa cateva ore la frigider.
- Se scoate apoi si se caleste friptura pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.
- Asa arata dupa ce s-a prajit frumos in tigaie si a capatat o culoare frumoasa. Nu pot sa va descriu in cuvinte cum mirosea in casa.
- Se incinge cuptorul la 180C , se pune pulpa intr-un vas rezistent la foc, se aseaza frumos felii de portocale pe marginea vasului de jur imprejur, se stropeste cu sucul de portocale ametecat cu apa si o lingurita de zahar dupa care se acopera vasul si se lasa la cuptor circa 35-40 minute.
- Se descopera vasul, se mareste apoi temperatura la 220C si se mai lasa 15 minute. Este foarte gustoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
F