Pulpa de porc la cuptor cu orez

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Felia de pulpa de porc cu sorici, sectionata pe orizontala, se gaseste in orice supermarket. Se unge cu un amestec din ulei de masline, condimente pentru porc, salvie tocata(sau uscata), cimbru si lingura de mustar.
  • Se lasa la macerat 1-2 ore. Dupa aceea se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele si apoi introducem la cuptor pentru 60-80 minute.
  • Se acopera cu o folie de aluminiu. Se lasa 30-40 minute apoi se ia folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Se deschide din cand in cand cuptorul si se umezeste carnea cu saftul propiu.
  • Cand este gata se serveste dupa preferinte, cu cartofi natur, piureu sau orez. A servit friptura cu orez, iar ca muraturi stiuleti fragezi de porumb. Se gasesc de cumparat din supermarket.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

31/03/2013

Buna rau !

(0) (0) abuz