Pulpa de porc speciala - reteta casei

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Pentru sos :

Pentru rumenitul carnii avem nevoie de cca :

Pentru piure:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/10/2013

Yummy!

(0) (0) abuz
15/01/2013

Eu am pus la marinat (mustar, ulei de masline, oregano, busuioc, patrunjel si cc. 300-350 ml vin rosu) carnea intreg (36 ore) , dupa ce am pus la cuptor (200 C) , cu sos de rosii, ceapa, morcovi taiat marunti , un pic de ulei si cu vin rosu. (ap. o ora). Ca si garnitura pireu cu morcovi.

(1) (0) abuz
23/12/2012

Delicios...bravo !

(0) (0) abuz



+