Petitchef

PULPA DE PORC SPECIALA - reteta casei

Felul principal
3 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Pentru sos :

Pentru rumenitul carnii avem nevoie de cca :

Pentru piure:

Preparare

  • Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.
  • Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si se va pregati sosul.Se vor incalzi ingredientele cat sa se topeasca mierea de albine .
  • Carnea rumenita impreuna cu rosiile coapte se aseaza intr-o tava sau intr-un vas de yena , se va turna sosul si se va introduce tava la cuptor la foc potrivit pana se va rumeni carnea. Daca va fi cazul mai turnati putin vin alb in sos.
  • In timp ce friptura se rumeneste vom face si piureul.Cartofii si morcovul se curata de coaja,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare.
  • Cand sunt fierte legumele noastre,scurgem zeama,dar va trebui sa pastram intr-o cana putina supa. Vom pasa legumele cu putin unt,sare,piper,nucsoara dupa gust si vom turna cate putina supa atat cat va iesi un piure omogen dar nu moale si il vom lasa sa se raceasca.
  • Dupa ce s-a racit ii vom da diferite forme pe care le vom aseza pe o tava pe care o introducem la cuptor cat sa se coaca, sa se rumeneasca un piculet piureul nostru. Acest piure copt va fi garnitura perfecta pentru fripturica.
  • Pulpa de porc se va servi taiata in felii. Daca va mai ramane puteti face niste sandwichuri delicioase.


Poze

PULPA DE PORC SPECIALA - reteta casei
PULPA DE PORC SPECIALA - reteta casei - poza 2
PULPA DE PORC SPECIALA - reteta casei - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/10/2013

Yummy!

(0) (0) Abuz
15/01/2013

Eu am pus la marinat (mustar, ulei de masline, oregano, busuioc, patrunjel si cc. 300-350 ml vin rosu) carnea intreg (36 ore) , dupa ce am pus la cuptor (200 C) , cu sos de rosii, ceapa, morcovi taiat marunti , un pic de ulei si cu vin rosu. (ap. o ora). Ca si garnitura pireu cu morcovi.

(1) (0) Abuz
23/12/2012

Delicios...bravo !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Ostropelul – Fel de mancare intalnit si in meniul Casei Regale Ostropelul – Fel de mancare intalnit si in meniul Casei Regale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează