Pulpa de porc cu ghebe

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt.
  • Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.
  • Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata f bine...o sa incerc si eu sa fac...

abuz

anonymous

Si lamaia cand o adaugam?

abuz